Collagen36 Nails and Skin

Collagen36 Nails and Skin z okusom breskve in zelenega čaja je edini kolagenski napitek na trgu, prirejen za optimalen učinek na nohtih!

Izjemnega okusa in prijetnega vonja.

Brez sladkorja, glutena, laktoze in sledi soje. Pripravljen za pitje.

45,00 

Na zalogi

Lepotni eliksir Collagen36 Nail and Skin je prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo ribjega kolagena in dodatkov, kot so hialuronska kislina, cink in vitamini. Z rednim jemanjem eliksirja Collagen36 Nails and Skin se zaustavlja naravni proces staranja. Collagen36 Nails and Skin vam bo pomagal ohranjati mladostni videz in okrepiti vaše nohte. Redni uporabniki eliksirja Collagen36 Nails and Skin potrjujejo, da je tudi njihova koža na otip postala bolj gladka.

Je prvi kolagen na trgu, ki slovi po prijetnem vonju in res odličnem okusu, okusu breskve in zelenega časa.

Collagen36 Nails and Skin je v obliki napitka, že pripravljen za pitje. Ni potrebe po mešanju. Primeren je za vse, ki imajo težave z uživanjem kapsul in tablet.

Ne vsebuje sladkorja, glutena, laktoze ali sledi soje.

Lepotni eliksir Collagen36 Nails and Skin je pakiran v 500-mililitrskih plastenkah, v kartonski škatli. Vključen je tudi dozirni pokrovček.

 

Uporaba

Priporočena dnevna uporaba je 25 mililitrov. Ena plastenka zadošča za 20 dni.

V embalaži je vključen 25-mililitrski merilni pokrovček, ki vam olajša natančno doziranje. Pred uporabo je potrebno plastenko pretresti.

Uživa se zjutraj, na tešče. Priporočljivo je, da vsaj še pol ure po zaužitju eliksirja ne uživate drugih živil.

Najboljše rezultate se potrdili uporabniki, ki uporabo lepotnega eliksirja Collagen36 Nails and Skin kombinirajo z redno aerobno vadbo vsaj trikrat tedensko, uravnoteženo prehrano s čim manj sladkorjev in pitjem zadostnih količin vode.