Collagen36 Hair and Skin

Collagen36 Hair and Skin z okusom ananasa je najučinkovitejši kolagenski napitek za tvoje lase na trgu!
Je prvi kolagen res dobrega okusa in prijetnega vonja.
Brez sladkorja, glutena, laktoze in sledi soje. Pripravljen za pitje.

45,00 

Na zalogi

Lepotni eliksir Collagen36 Hair and Skin je prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo ribjega kolagena, hialuronske kisline, cinka in vitaminov. Redno jemanje eliksirja Collagen36 Hair and Skin zaustavlja naravni proces staranja las in kože. Ohranja mladostni videz – vaši lasje bodo postali spet močni in sijoči, vaša koža pa tudi na otip bolj gladka.

Je prvi kolagen na trgu, ki slovi po prijetnem vonju in res odličnem okusu, okusu svežega ananasa.

Collagen36 Hair and Skin je v obliki napitka, že pripravljen za pitje. Ni potrebe po mešanju. Primeren je za vse, ki imajo težave z uživanjem kapsul in tablet.

Ne vsebuje sladkorja, glutena, laktoze ali sledi soje.

Lepotni eliksir Collagen36 Hair and Skin je pakiran v 500-mililitrskih plastenkah, v kartonski škatli. Vključen je tudi dozirni pokrovček.

Uporaba

Priporočena dnevna uporaba je 25 mililitrov. Ena plastenka zadošča za 20 dni.

V embalaži je vključen 25-mililitrski merilni pokrovček, ki vam olajša natančno doziranje. Pred uporabo je potrebno plastenko pretresti.

Uživa se zjutraj, na tešče. Priporočljivo je, da vsaj še pol ure po zaužitju eliksirja ne uživate drugih živil.

Najboljše rezultate se potrdili uporabniki, ki uporabo lepotnega eliksirja Collagen36 Hair and Skin kombinirajo z redno aerobno vadbo vsaj trikrat tedensko, uravnoteženo prehrano s čim manj sladkorjev in pitjem zadostnih količin vode.