Blagovna znamka lasne kozmetike O’right je usmerjena k spoštovanju narave in stilu življenja, ki povezuje človeka v njuno sožitje. O’right ustvarja t.i. “zelen” življenjski stil neskončnih možnosti podpore naravi, kar je hkrati glavna filozofija blagovne znamke O’right.

V letu 2006 je bila ustanovljena t.i. Zelena blagovna znamka O’right , katere poslanstvo je ohranjati naš planet in na njem zdravo življenje. Črka “O” v besedi O’right simbolizira Zemljo na kateri živimo in beseda “O’right” (izgovori se kot “all right”) predstavlja trajnost in vizijo k najboljšemu za naš planet.

Najbolj zelena znamka lasne kozmetike

O’right je ena od vodilnih zelenih znamk in je eden redkih proizvajalcev lasne kozmetike, ki uporablja naravi prijazen razvoj in predelovanje. Proizvodnja temelji na 100% čisti energiji pridobljeni preko solarnih panelov in vetrne elektrarne skupaj s sistemom za prečiščevanje in recikliranje vode. Poslanstvo ohranjanja narave je ključnega pomena v vseh korakih nastanka lasne kozmetike, od nabave surovin do končnega izdelka.

Najbolj zelen šampon – drevo v plastenki

Drevo v plastenki, je O’right-ev inovativen zeleni šampon, ki je pridobil svetovno pozornost. Seme (akacije ali kavovca), ki je skrito v embalažo iz biorazgradljivega sadno-zelenjavnega škroba ob zasaditvi v primernih pogojih zraste v drevo. Za razvoj edinstvene embalaže je razvojna ekipa potrebovala kar dve leti. Celoten koncept pa je znova prejel številne nagrade: 2013 RED Dot, 2014 Tajvansko nagrado Excellence Award in Nemško iF Design Award, 2015 Good Design Award na Japonskem.

 

Pokrov na plastenkah je iz moso bambusa, ker bambus sprošča v ozračje 35% več kisika kot enaka površina drugih dreves in je najhitreje rastoče rastlina, ki doseže zrelost v 4. letih. Hitra regeneracija in rast bambusa tako pripomore k zmanjševanju ogljika. O’right Moso bambus pokrovi so ročno delo. Pokrovi iz bambusa izražajo O’right-ovo trajnostno naravnanost in tajvansko strokovno delo v upanju, da se bo to tudi nadaljevalo pri končnem uporabniku.

Zelene sestavine

O’right izdelki za lase vsebujejo najkakovostnejše inovativne aminokisline in organska sredstva za penjenje na podlagi glukozidov.

Izdelki ne vsebujejo:

  • endokrinskih motilcev,
  • barvil,
  • mehčalcev ali drugih nevarnih sestavin.
  Vztrajajo pri uporabi formulacij, ki niso škodljive za zdravje in so poleg tega okolju prijazne. S pomočjo takšnega pristopa želijo povečevati razvoj organske proizvodne industrije. Razvijajo Eko certificirane izdelke in okolju prijazne materiale za embalažo.

Šamponi

O’right šamponi vsebujejo formulacijo z naravnimi aminokislinami in glukozoidnimi penilci, ki so potrjeni s strani EU organa za preverjanje ustreznosti.

  • S strani EU-ja certificirani naravni penilci
  • Okolju prijazne sestavine in brez okoljskih hormonov
  • Nežna pena, ki se z lahkoto spere z las in ne pušča nobenih ostankov
  • Penilci, ki niso dražljivi in so primerni za občutljivo lasišče

8-BREZ – O’right izdelki ne vsebujejo nobene od spodnjih škodljivih kemikalij. BREZ okoljskih hormonov / BREZ Parabenov / BREZ Formaldehidov / BREZ Barvil / BREZ Ftalatov / BREZ površinsko aktivnih sulfatov / BREZ Dietanolamina / / BREZ Ethilen oksidov in njegovih derivatov

Balzami

O’right balzami vsebujejo obnovljene rastlinske sestavine, ki na naraven način obnavljajo lase. Balzami so zelo lahki, svilena in mehka struktura pa daje lasem lesk in moč. Lasem dajejo antistatičnost, vlažilnost in hranljivost.

Caffeine izdelki

Kava je ena od najbolj razširjenih pijač na svetu. Vsako leto je zaužite miljone ton kave, s katerim se ustvari veliko kavne usedline in kavnih lupin.

 

Izdelki v tej liniji so napolnjeni z naravnim ekstraktom kofeina iz zavrženih kavnih usedlin in lupin, ki so iztisnjene s pomočjo ultrasonične ekstrakcijske tehnologije, so ti izdelki zelo bogati z naravnimi sestavinami in ekstrakti. Superkritična tekočinska ekstrakcija spremeni uporabljeno kavno usedlino v “zlato”olje, ki se uporablja za nežno čiščenje in revitalizacijo las. Ostanki uporabijo tudi za izdelavo materiala PLA, ki predstavlja biorazgradljivo embalažo.

O'right izdelki