Pogoji poslovanja

Bistvene lastnosti blaga, cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila na spletni strani www.salonvele.si . Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve naročila. V primeru spremembe roka dobave, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

Cena izdelka, vrednost DDV-ja in strošek poštnine – vse je razvidno v nakupovalni košarici, preden zaključite naročilo. O vseh podatkih vašega spletnega naročila, boste po dokončni potrditvi naročila, obveščeni na vaš e-naslov, ki ste ga navedli v spletni trgovini pri vnosu vaših podatkov. Če obvestila ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takem primeru nas kontaktirajte:

Dokončna potrditev naročila – naročilo je zaključeno, ko po oddaji spletnega naročila in vnosu vseh podatkov prejmete obvestilo o poslanem naročilu na vaš e-naslov.

Možnost spremembe naročila
Naročilo lahko spremenite, tako da pošljete elektronsko sporočilo na naslov info@salon-vele.si z navedbo številke naročila in spremembami – to sporočilo pošljite v roku ene ure od takrat, ko ste naročilo oddali, sicer obstaja možnost, da smo mi naročilo že realizirali in ga poslali na vaš naslov.

Podatki o dostavi
Naročene izdelke vam bomo poslali v roku 2-10 dni po povzetju na vaš naslov – blago plačate po povzetju. Pri naročilu plačate poštnino 5,00 EUR. Pri prevzemu po povzetju zaračuna Pošta Slovenije poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste jih navedli ob naročilu.

Plačilo po povzetju
Naročene izdelke vam v roku 2-10 dni pošljemo preko Pošte Slovenije na vaš naslov za dostavo, ki ste ga navedli v spletni trgovini.

Kupnino poravnate ob prevzemu po povzetju na vaši lokalni Pošti, kjer tudi prevzamete naročeni izdelek. Pošta Slovenije vam pri prevzemu zaračuna tudi vse stroške – provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

Odstop od nakupa oz. naročila
Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov: info@salon-vele.si ali s priporočeno pošto na naslov: Veljko Lekić s.p., Šmartinska cesta 152, Ljubljana, v roku 15 dni od prejema blaga. Rok prične teči po prejemu blaga.

Vsa sprejeta in nepreklicana naročila (naročilu lahko prekličete preko elektronske pošte info@salon-vele.si v roku ene ure od oddaje naročila) se obravnavajo kot nepreklicana in jih bo podjetje Veljko Lekić s.p. odpremilo na naročnikov naslov naveden v spletni trgovini.

Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe oz. naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Blago mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov: Veljko Lekić s.p., Šmartinska cesta 152, Ljubljana ali e-naslov info@salon-vele.si

Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh preko poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedite.

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 051/417-784 ali nam pišite na info@salon-vele.si .

Vračilo blaga ni možno, če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam ali če gre za pokvarjiv izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe.

Varovanje podatkov
Vsa evidenca naročil, račun kot sklenjena pogodba se nahaja na sedežu podjetja Veljko Lekić s.p., Šmartinska cesta 152, Ljubljana.

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta www.salonvele.si bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja. Vaši osebni podatki, ki jih trajno vnesete v bazo podatkov ob registraciji, ne bodo posredovani tretjim osebam.

Če niste vajeni nakupovanja v spletni trgovini, lahko izdelke naročite:

Če bomo zasedeni, vas bomo v najkrajšem času poklicali nazaj.