Previous
Next

Vizija

Že več kot 25 let je Joico sinonim za lepe in zdrave lase. Znamka Joico je znana po svojih izrednih izdelkih, inovativnosti, tehnologiji in neoporečnosti. To je naše vodilo; doživeli boste najmočnejše, najbolj zdrave in neverjetno lepe lase. Lahko nam zaupate-dosežki bodo popolni!

Umetnost zdravih las

Joico je znan kot “Podjetje zdravih las” in mi vsi smo se obvezali, da bomo tudi v prihodnje zvesti tej dediščini. Naša močna zveza s podjetjem Shiseido nam je odprla še večje možnosti na področju naprednega raziskovanja in razvoja proizvodov. Poleg edinstvenih formul in tehnologij smo predani tudi sami “Umetnosti oblikovanja las”.

Sinergija

V vseh naših izdelkih uporabljamo najboljše sestavine v najbolj koncentrirani obliki. Pri naših visokih standardih kakovosti nikoli ne delamo kompromisov, tako lahko vedno zagotovimo najboljšo storitev. Glavni cilj vsakega izdelka Joico, ki ga razvijemo in proizvajamo, je vedno ohraniti in zagotoviti zdravje las. Zato Joicovi izdelki še naprej izstopajo od vseh ostalih izdelkov za nego las. Joico nudi medseboj usklajen sistem za nego las.

Neoporečnost

Pri Joicu to pomeni popolno predanost poštenju in optimističnemu pristopu k poslom in življenju. Vsak izdelek Joica je oblikovan tako, da doseže določene rezultate in poseben namen. Naši proizvodi bodo dosegli rezultate, ki jih obljubljamo, nič več in nič manj. To je naša garancija.

Joico izdelki